A lánykérős ebéd közben jött rá a férfi, hogy prütykölt a szerelme apjával

/
/
3078 megtekintés

A lány csak bemutatta a fiút a szüleinek, ahol megdöbbenve tapasztalta a srác, hogy évekkel korábban megvolt neki a barátnője apja.

Nem mindennapi levél érkezett a Guardian egyik párkapcsolati tanácsadással foglalkozó rovatába, ahová egy férfi írta le rövid sztoriját. A történet valóban meghökkentő, amire a szakember megpróbált a legmegfelelőbb válasszal segíteni.

A levélíró férfi évekkel ezelőtt azt a korszakát élte, amikor a legyet is röptében, és a nemek között sem válogatott. Mondhatni, hogy levarrt mindenkit, a lányokat kétszer. Gyűjtötte a skalpokat, ágyba bújt férfival és nővel, és ennek az életmódjának akkor fordított hátat, amikor megismerte jelenlegi szerelmét. A férfi állítja, a mostani barátnője a mindene, az élete, de azon a bizonyos vacsorán talán minden megváltozott.

A kapcsolatok ugyanis eljutott arra a szintre, hogy a lány meghívta a férfit magukhoz, hogy bemutassa őt a szüleinek. A férfinak ismerős volt az örömapa, az ebéd közepén pedig le is esett neki a tantusz, hogy honnan. A mindenkit meghágós korszakában találkoztak és ahogy a levélben írta, apukával össze is melegedtek.

A férfinak persze tudtára is adta a papa, hogy szakítania kell a lányával (mindezt akkor, amikor a lány és anyukája kicsit magukra hagyta őket). A férfi persze állította, hogy szerelmes, és hogy lánykérős szándékkal érkezett, így jobbnak látta tanácsot kérni az említett szakembertől, hogy hogyan tovább.

A terapeuta azzal a tanáccsal látta el a fiút, hogy hagyja el a lányt csöndben. Ha ez kiderül, akkor óriási lesz a perpatvar anya-apja, apa-lánya között, de ha eltitkolja, az hosszú távon megmérgezheti a kapcsolatukat.

Te mit mondanál a fiúnak?