Csóri elfelejtette hol parkolt a kocsival, 20 év után találtak rá a verdára

/
/
2884 megtekintés

Bejelentette a rendőrségen, hogy ellopták, de 20 év múlva ott találták meg a rendőrök, ahová akkoriban leparkolt, csak elfelejtette.

Az eset valamikor 1997-ben történt Frankfurtban, egy eléggé feledékeny fickóval, aki leparkolta a verdát, de órákkal később már nem tudta hová. Ijedtében bejelentést tett a rendőrségen, hogy az autóját ellopták, akik el is kezdték azt keresni, 20 évig sikertelenül. Emberünk beletörődött, talán egyszer-kétszer elmorzsolt érte egy könnycseppet, aztán amire kiheverte volna az autó eltűnését, a verda egyszer csak meglett.

Mint kiderült, az autót sosem lopták el, csak a tulajdonosa felejtette el, hogy egy ipari épület garázsában hagyta, amit azért találtak meg, mert az épületet le akarták bontani. A rendőrség nyomozni kezdett, hogy kié lehet a hűségesen várakozó négykerekű, így lett meg a most 76 éves férfi és annak lánya. Végül megtörtént a nagy újraegyesítés, ám az autó 20 év alatt nem őrizte meg akkori formáját, így a nagy találkozás után az útja egyenesen a bontóba vezetett.