Tágra nyílt a csecserésző fickó szeme, amikor meglátta, hogy mit rejt a fehérnemű

/
/
9700 megtekintés

Mindenféle dologgal kitömik a csajok a melltartót, de erre a sokat edzett férfi elme sem volt felkészülve.

Anouska Moss sztorija annyira képtelen, hogy sokan kamunak vélik, de ha igaz, akkor a barnamacis eset után viszi a második helyet. A Brit anyuka Twitteren mesélte el a sztoriját, ami sokakat leszámítva hatalmas sikert aratott.

A 22 éves nő egyszer (valószínűeg többször is) sikeresen felöntött a garatra, aztán elindult bulizni. Ismerve magát, jól tudta, hogy az éjszaka folyamán meg fog éhezni, ezért a szórakozóhely felé menet betért a mekibe egy adag csirkefalatért. Azzal is tisztában volt, hogy nem feltétlenül fogják beengedni a mulatóba egy adag kajával, így a friss falatokat jobb híján a melltartójába rejtette.

A művelet sikeres volt, de a csirkefalatkákról elfelejtkezett, mert a szórakozóhelyen összemelegedett egy fiúval. A srácot végül hazavitte, és amikor a fülledt erotikázás közben lehámozták egymásról a ruhát, a lány fehérneműjéből kihullottak a mekis csirkefalatok.

A sztori nagy sikert aratott a neten még akkor is, hogy a férfiak többsége kitalált blődségnek vélte a lány történetét. Az azóta törölt poszt védelmére csak a nők keltek, akik mindenféle kortesbeszéddel igyekeztek elhitetni a hímekkel, bizony a nők válogatott furcsaságokat képesek bepakolni a bögyök mellé.