Az álluk is leesett, amikor meglátták a 19 éves lányt húsz kandúrral reszelni

/
/
64598 megtekintés

Az egyik pillanatban még ruhában beszélgettek, a másikban már kőkeményen hupákolt a tinicsaj a férfiakkal, ami konkrétan sokkolta a jelenlévőket. 

A britek komolyan fontolgatják, hogy az egész szigetországban betiltják a felnőttfilmeket, úgy ámblokk annak minden formáját. Talán ennek apropóján is készítenek olyan dokumentumfilmeket, amivel eme döntésük magyarázatát próbálják a fiatalok fejébe verni (na nem úgy, mint az ilyesfajta filmekben). Szerintük a filmeken látottak károsak, téves értékeket közölnek, és a képkockák nyújtotta élvezetek valami sokkal mélyebb és kegyetlenebb világba nyúlnak, amiről sokan nem is tudnak.

A BBC fogott tehát egy csapat fiatalt, egy jobb minőségű kamerát és nekivágott Spanyolországnak, hogy feltérképezze a helyi hancúrmozik készítését és annak hátterét. A sztori egyszerű: egy csapat fiatal nekivág a nagyvilágnak, hogy az ott működő felnőttfilmes ipart és annak nem érzékelhető háttereit nyersen az arcukba kapják. Mert ahol az üzekedő párokra forog a kamera, ott találkozhatunk drogokkal, erőszakkal és bizony emberkereskedelemmel is.

A rendezők nem ám szépen, fokozatosan vezették be a résztvevőket ebbe a világba, hanem bedobták őket a sűrűjébe. Előbb egy teljesen ártatlan beszélgetésben vettek részt egy 19 éves lánnyal és pár sráccal, aztán az idegenek ledobták a textilt és reszelni kezdtek, de keményen. A 19 éves kiscsajt 20 kandúr fogta közre egy rögtönzött torkos csütörtökre, aki maga is meglepődött, mert a rendezővel megbeszéltek szerint csak maximum 10 löveget kellett volna elsütnie.

A britek csak kamilláztak, de akkor is, amikor a tengerparti séta közben szintén egy bujálkodó párba botlottak, vagy amikor a rendező olyan utasításokat adott a szereplőknek, ami már kimerítheti a bántalmazás és megalázás fogalomtárát. Sokszor a valóság köszönő viszonyban sincs a filmek előtt megbeszéltekkel, amit a maroknyi dokumentumfilmes csak kiborítónak titulált.

A mezítelen valóság néven futó dokumentumfilmben résztvevők a forgatások után azt mondták, hogy durva volt ez az egész. Egyik pillanatban még egy hétköznapi baráti beszélgetésben vagy pár ismeretlennel, a másikban már úgy dugattyúzzák az ártatlan lánykát, mint egy autószerelő műhelyben az elkormolódott motorblokkot. A csoportban részt vevők egytől egyig állítják, ezentúl másként fognak nézni az effajta filmekre, mert a valóságban ez sokkal kegyetlenebb, mint azt látatlanba hisszük.