Pikáns sztori Mel B-től, a Spice Girls szemrevaló csajai egymással is henteregtek

/
/
2002 megtekintés

Nem csak szakmailag volt a Spice Girls a csúcson, hanem a csajok is egymással, legalábbis erről számolt be nemrég az egyik énekesnő.

Huncut titkot osztott meg a napokban az a Mel B, aki a fiúk mellett bizony a lányok intimebb társaságát sem veti meg. A nyíltan leszboszi énekesnő sok év után kotyogta ki, miképp végezték egymás ágyában a Spice Girsl tagjai egy-egy jól átmulatott buli végén.

Mel B szerint még a kilencvenes években melegedtek össze Geri Halliwellel, aki nem játszik ugyan két kapura, csak egy véletlen folytán mégis megtörtént a dolog. A csajbanda többi tagja is tudott a borgőzös éjszakáról, de mindenki tartotta a száját, nehogy veszélybe sodorják a fellépéseket és a sikereket.

Mel B arról is szót ejtett, hogy mennyire utálni fogja őt Halliwell, amiért ezt ennyi év után megosztotta a nagyvilággal. Azt is közölte, amit eddig is tudtunk. Gerinek borzalmasan jó dudái vannak, és nem csak a személyisége fantasztikus, hanem a popója is, amitől még ma is falnak megy, hacsak rá gondol. Szerintem ezzel nincs egyedül.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!