Jó hír a rajongóknak: Vad Kati visszatért

/
/
14426 megtekintés

Legutoljára a Jóban Rosszban sorozatban láthattuk Vad Katalint, ahol egy nővér szerepébe bújt. Jó pár év eltelt azóta de most végre újabb szerepben domborít.

Ha volt olyan nő akinek a nevét minden iskolás tudta az kétség kívül Michelle Wild volt. Meghatározó alakja volt a fiatalságunknak. Azóta se láttunk hozzá fogható tehetséget és bár a felnőttfilmes karrierjét már jó ideje maga mögött hagyta, azért jó volt őt látni anno a Jóban Rosszban sorozatban is. Bár hiányérzet maradt bennünk mert mindig azt vártuk amikor megjelent a nővérke ruhájában, hogy belekezd egy jó furulyaszólóba, ez elmaradt, de azért mindig mosolyt csalt az arcunkra.

Csoma Sándor rendeztő a Friss Hús Rövidfilmfesztiválra nevezte Casting című kisjátékfilmjét, aminek történetében egy divatmodellnek jelentkező, édesapja által túlféltett erdélyi lány a modellmeghallgatásán szembesül azzal, hogy valójában egy felnőttfilm válogatásán van. A kisfilm egyik főszerepét, a producer asszisztensét Vad-Horváth Katalin alias Michelle Wild alakítja.

“Mióta nem vagyok képernyőn, az évek alatt sok mindent visszautasítottam, és ahhoz, hogy elvállaljam ezt a szerepet, látnom kellett, milyen Sándor munkastílusa, milyen filmeket készít. Az volt a döntés legnehezebb része, hogy tudtam, eljutunk majd odáig, hogy újság­írókkal kell beszélnem a filmről, és ezért is válogattam meg ko­molyan, kinek az ajánlatát vállalom el” – nyilatkozta Kati.

A Casting rendezője azonban reméli, hogy Vad Kati a jövőben sem hagy fel a színészettel, ő ugyanis nagyon elégedett volt a munkájával: “Katinak sok szövege volt, de nagyon érzékenyen reagált minden instrukcióra, érezte a filmet, és tökéletesen működött. Remélem, más alkotásokban is használják, mert vérbeli színésznő.”

Ennek örömére előkaptuk a nyuszis magazinban megjelent fotóit:

A galéria megnyitásához kattints a képre!

 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!