Kihívás és élvezet is egyben a nálunk is közkedvelt, de mégis ismeretlen pornó műfaj

/
/
2913 megtekintés

Tíz emberből kilenc még sosem hallotta, pedig a neten egyre felkapottabb ez a pornó stílus.

Elég csak felkacsintani a PornHub-ra, beírni valamit a keresőbe, és csodálkozni a találatokon és azok mennyiségén. A kidobott videók száma olykor végtelen, mindenki vágyait kielégíti, és biztosan újdonságokat is tartogat. A cock hero témájúak is ilyenek, ami egy kniszmolagnia elnevezésű fétisből indult, aminek során csiklandozással szerzel valakinek örömet.

Ismerve a csikizés és a brácsázás kiváltotta érzéseket valaki gondolt egy merészet, és a Guiter Hero mintájára megalkotta a Cock Hero műfajt. Itt ugyanaz a szabály, mint a gitáros játékban: Úgy pengetni a húrokat, ahogyan azt az interaktív zeneoktatós program előírja, avagy úgy rángatni a kolbász bőrét, ahogy a válogatott dugattyús videókban azt előírják.

A cock hero videók lényege, hogy a néző úgy kényeztesse magát, ahogyan azt a videók alján futó pulzusszalagok előírják. A videók elején megvannak az instrukciók, aztán a hegesztések ütemében kell tutujgatni a gyíkot, a cél pedig az, hogy kibírjuk a film végéig. A kihívás maga az, hogy kibírjuk végig abban a tempóban, ahogyan azt mutatják.

A műfajról azt hihetnénk, hogy a kutyának sem kell, pedig a magyar felhasználók is elég sokszor keresnek rá a cock hero kifejezésre, legalábbis az alábbi kimutatás szerint.A listán az a Finnország az első, aki a világ legboldogabb országává vált, lehet pont ezek miatt.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!