Szintet ugrott a környezetvédelem, pornós csajokat vetettek be a szemetelés ellen

/
/
2036 megtekintés

A jó ügyért búgnak malacságot azok fülébe, akik hajlandóak lehajolni egy utcán eldobott szemétért.

Japánban szintet lépett a szemetelés elleni harc, hiszen a köztudottan perverz országban a pornósokat vetették be a jó ügy érdekében. Tokió egyes kerületeiben ugyanis olyan kukák fogadják a járókelőket, amelyek izgatóan búgó hangon és szavakkal fogadják magukba a hulladékokat.

Ahogy a világ minden részén, úgy Japánban is nagy probléma a hulladékelhelyezés, amit az ország egyik legnagyobb felnőttfilmes videóvállalata a fura kukák kihelyezésével akar visszaszorítani. A színes konténerekbe helyezett szemétért pornós csajok mondanak hálát olyan hangsúllyal és olyan szavakkal, mintha legalábbis egy szaftos töcskölést néznénk a PornHub-on.

A stúdióban rögzített hálabeszédek csak ritkán ismétlődnek, hiszen ahogy folyamatosan telik meg a szemetes, úgy változik a pornósok hangja is. A szemetesbe épített érzékelők azt is képesek megállapítani, hogy mekkora a kidobott szemét, hiszen utóbbiért már szóban le is pippantanak a lányok,

Sokkal nagyobb durranás azonban az a szemétgyűjtő, amelyen kijelző is van, és a hangok mellé videó is társul. De nem elég, hogy felbukkan a kuka monitorán egy pornós, ha szemetet dobunk bele, még lengébbre is veszi a figurát. Az ötlet kitalálója szerint a férfiak így sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek majd arra, hogy vigyázzanak a környezetükre, plusz ezzel a lépéssel egyúttal boldogabbá is teszik a járókelőket.

A kérdés már csak az, hogy mifelénk mikor vezetnek be hasonlót, egyáltalán hány napot élne túl a bivalyerősre részegedett fiatalokkal teli utcákon.