Megcsalás közben, véletlenül nyomódott be a férj telefonja, ami pont a feleséget tárcsázta

/
/
5100 megtekintés

A döbbent asszony másfél órán keresztül hallgatta, ahogy a férje egy másik férfival fűrészel.

Kár, hogy nincs fénykép annak a férjnek az arckifejezéséről, aki másfél óra szögelés után jött rá, hogy az egész krúgatást hallotta a felesége. A szerencsésnek nem mondható férfi zsebében pont akkor nyomódott be a telefon, amikor tagadhatatlanul félrelépett. Mit ad Isten, a galád mobil pont az asszonyt tárcsázta, aki másfél órán keresztül hallgatta a két férfi légyottját.

A Nashville-ben élő család életét totálisan felforgatták a történtek, amikor a gyanútlan férjről kiderült, hogy nem csak másik lyukra is jár, de másik kapura is játszik. A feleség totális heterónak hitte az urát, akiről kiderült az ellenkezője, és az is, hogy nem ez az első félrelépése.

A feleség az 1 óra 28 perces vigasság után rögtön az orvosához rohant és kivizsgáltatta magát mindenféle betegségre. A gyanúper beigazolódott, amikor az orvos közölte, a férjétől egy csinos genitális herpeszt is kapott, ami visszatérő betegségeket is okozhat. Az újabb sok ara sarkallta az asszonyt, hogy beadja a válópert, ami mellé még röpke 1 millió dollárt is követel.

Szerintem ez elég jó tanulópénz ahhoz, hogy a fickó máskor figyelmesebb legyen.