Stephen King fiának horrorsorozatától a rettegni vágyókat is kiveri a víz

/
/
3344 megtekintés

Nem esett messze az alma a fájától, a legendás horrorkirály fia örökölte a papa tehetségét, legújabb horrorsorozata pedig garantálja a szorongást.

Stephen King annyi rémülettel ajándékozta már meg olvasóit, hogy jogosan nevezik őt a horror királyának. Szerencsére a három fia közül kettő is örökölte a papa beteg énjét, szerencsére annak mindenféle zsenialitásával együtt. Egyikük olyan sorozattal kívánja kivívni a szakma tiszteletét, ami első ránézésre komoly parának tűnik.

Joe Hill NOS4A2 című könyvéből készül sorozat, aminek főszereplője a Hősökből és a Star Trekből ismert Zachary Quinto  illetve a fiatal tehetség, Ashleigh Cummings. A sztori szerint Quinto egy hallhatatlan lény, aki gyermekek lelkével táplálkozik, akiket aztán egy Christmasland nevű helyen tüntet el. A városkában minden nap karácsony van, az embereknek pedig tiltott a szomorúság. Cummings lesz az a fiatal lány, aki különleges képességeivel talán képes lesz arra, hogy megfékezze a gonoszt.

A trailer alapján van benne lehetőség, de a június 2-án érkező előzetes után már többet tudunk majd. Vajon sikerül a papa nyomdokaiba lépnie, vagy gyorsan süllyesztő lesz az egészből?