Lebukott a kukkoló, aki furcsa, de hatékony módszerrel fotózta nők bugyiját a Teszkóban

/
/
7041 megtekintés

A férfi nem volt kispályás, bizarr bugyi-leső technikával fotózott a gyanútlan nők szoknyája alá.

Az 55 éves Karl Anthony Bergert egy brit Tesco-áruházban tartóztatták le, miután egy másik vásárló kiszúrta, ahogyan a férfi idegen nők bugyijait fotózza. A férfi technikája eléggé hatékony volt, pláne miután kiderült, hogy bizarr szokásának már évek óta él.

Az eset Yeovil város szupermarketében történt, ahol a kukkolót egy feleségével és lányával vásároló férfi szúrta ki. Gyanús lett neki, ahogyan a férfi viselkedik, és ahogyan a kosarát a nézelődő nők szoknyája alá tartja. A lesipuskás egyébként a kosarába helyezett mobiltelefonnal kamerázott, ami fel sem tűnt lényegében senkinek. A szemtanú kivárt, aztán amikor ez a fura mozdulatsor megismétlődött, a látottakat jelezte egy biztonsági őrnek.

A rendőrök kiérkezésekor a férfi egy emeleti kávézóban múlatta az időt, de amikor meglátta az egyenruhásokat, menekülőre fogta. Vagyis volna, mert a nagy sietségben véletlenül rossz mozgólépcsőre lépett, így a lefelé helyett pont az emeletet vette célba. A rendőrök elfogták, majd bíróság elé állították.

A férfi mobilját átvizsgálták, ami töménytelen mennyiségű felvétellel volt tele. 2017 óta ugyanis kismilliószor játszotta el a trükköt, ami persze nem is maradt büntetlenül. A bíróság ezért és a lakásán talált marihuánáért közmunkára ítélte, és egy szexuális bűncselekményeket elkövetők számára létrehozott speciális programban is részt kell vennie.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!