Saját lányát bocsájtotta áruba, hogy fedezni tudja a kiadásait

/
/
6347 megtekintés

Megvan az év anyukája, nem is kell tovább keresni.

Ez az anya lánya páros felrugott minden erkölcsi értékeket annak érdekében, hogy fedezni tudják szépészeti beavatkozásaikat. Georgina Clarke és lánya, Kayla Morris ketten együtt legalább 60 ezer fontot költöttek már el különböző műtétekre. A hóbortjuk körülbelül 6 éve kezdődött, amikor Kayla először megműttette magát. Erről úgy nyilatkozott, hogy: “ha nem vagy boldog azzal, amid van, de van pénzed arra, hogy ezen változtass, akkor tedd meg.”

Ezzel nem is lenne gond, sokan vannak ezzel így, ez egy teljesen elfogadott dolog a mai világban. A probléma ott kezdődik ahogy a pénz előteremtették. Az akkor 18 éves Kayla ugyanis összejött egy az ötvenes éveiben férfival. Mikor erről Georgina tudomást szerzett, nem tiltotta el a lányát a férfitól, mégcsak féltékeny sem lett rá, hanem arra bíztatta, hogy nyugodtan járjon el vele, mert így könnyen előteremthetik a pénzt a műtétekre. Gyakorlatilag egy szép ősi mesterségre buzdította a lányát.

Amikor a dolog kiderült persze próbálta megmagyarázni, és mentegetni magát. Úgy nyilatkozott, hogy egy szemétnek érezte magát emiatt, annak ellenére, hogy korábban még büszke volt a lányára, hogy ilyen sok pénzt tudott kicsikarni a palitól. A lány most 23 éves és elmondása szerint most már hátat fordított ennek az életvitelnek.