Egy cumiban fixálta le az árat a polgármester, akitől segítséget kért gyerekének az anyuka

/
/
5991 megtekintés

Beteg gyerekének szerette volna kiváltani a gyógyszert egy édesanya, aki segítségért ment a polgármester hivatalába.

Egy alföldi településen élő anyuka a minap annyira megszorult anyagilag, hogy kénytelen volt a polgármesterhez menni valamiféle segítségért. Az édesanya a beteg kislányának gyógyszeréhez szeretett volna kisebb anyagi támogatást, de a polgármester azzal fogadta, hogy ez ügyben a kocsmájában tárgyaljanak.

A nő fel is kereste a férfit, aki gyorsan le is fixálta a feltételeket. Ad pénzt, de cserébe szájjal kell kényeztetnie őt. A nő rábólintott, de a privát mosdóban a polgira várakozva annak haverjai is megjelentek. Azt üzente a két kocsmai alkalmazottal, hogy értük is fizeti azt a 15 ezret, úgyhogy velük is legyen kegyes. Az asszony megfogalmazása szerint a dolgát elvégezte, de amikor kiment a kocsmából mindenki a telefont bámulta, ugyanis a vécés jelenetet felvették.

Amikor az anya ezen felháborodott, menten kipenderítették a kocsmából miközben verbálisan porig alázták, az egyikük még utána is köpött. A nő feljelentést tett az illetékes járási ügyészségen személyiségi jogainak megsértése miatt. A lap szerint a nyomozás elindult, a rendőrség az egyik érintett telefonját már lefoglalta.

A megalázott asszony attól fél, hogy a történtek miatt a gyerekét fogják csúfolni az iskolában, aki semmit nem tehet az egészről. Mint mondta, mindenkinek meg lehet a véleménye, az egészet csak a gyereke miatt tette. És ha valakinek még az is a véleménye róla, ami, még az sem jogosít fel senkit, pláne egy polgármestert, hogy visszaéljen a hatalmával, vagy porig alázzon bárkit. Attól fél, hogy a felvétel felkerül a netre és emiatt folyamatosan magyarázkodnia és szégyenkeznie kell majd.