Hatalmas biznisz a ruhátlan takarítókból és szerelőkből álló cég

/
/
2576 megtekintés

Bőven van kereslet a nudista szakemberekre, aki fedetlenül szerelnek csövet vagy takarítanak ki a lakásban.

Rátapintott az áhított piaci résre az az edinburghi nő, aki olyan vállalatot alapított, ahol az alkalmazottak ruhátlanul járnak ki a vevőkhöz takarítani. A biznisz annyira sikeres, hogy már 15 alkalmazottja van, akik teljesen pőrén, örömmel szedik az ügyfeleknél a porcicát.

Victoria Murphy rendezvényszervezőként végzett, dolgozott kozmetikusként, aztán saját maga bőrén is tapasztalta, hogy milyen a meztelen takarítók élete. Először csak olvasott a vállalkozásról, aztán úgy döntött, ő maga is létrehoz egy hasonlót. A Glimmer néven futó cég sikeres, rengeteg a megrendelés, beosztottai között pedig a nők mellett néhány férfi is akad.

Az órabér attól függ, hogy a takarítót ruhában vagy anélkül kéri a megrendelő. 20 ezerbe kerül egy fehérneműs portörlés, erre még rá jön plusz tízezer, ha totál pőrén kell felmosni négykézláb a padlót. A 25 éves cégvezető szerint az sem elvárás, hogy valakinek bombasztikus alakja legyen. A fő szempontok, hogy ügyesen takarítson, ne érezze magát feszélyezve, kedélyesen csevegjen az ügyfelekkel és legyen egy határozott, jó kiállása.

A megrendelők életkora változó, harminctól nyolcvan éves korig képviseltetik magukat. A megrendelés egyre több, ezért Victoria a takarítós vállalkozása mellé nem csak terjeszkedni akar, hanem hasonló köntösben más profilban alkalmazni a munkavállalóit. Takarítónői mellett már pucér party-hostessek, bartenderek és olyan szakemberek is dolgoznak, akik megszerelnek egy csöpögő csapot vagy elhárítják a dugulást.

A mindent a szemnek, semmit a kéznek szlogennel működő cég alkalmazottai imádják a munkájukat, élvezik a ruha nélküli ténykedést. A vállalkozás is annyira sikeres, hogy több százan jelentkeznek a meghirdetett állásokra, többségüket persze az átlagosnál sokkal jobb bérezés motivál.