Kókuszolajjal injekciózzák a cerkát, hogy az nagyobbnak tűnjön

/
/
1668 megtekintés

Persze azzal már nem számolnak, hogy a hülyeségük miatt örökre fejen áll a ceruza.

Veszélyes hóbort ütötte fel a fejét Pápua Új-Guineában, ahol egyre több férfi injekciózza be a cerkát kókusz- vagy sütőolajjal, hogy az nagyobbnak tűnjön. Szakemberek szerint ez azoknak a hirdetéseknek köszönhető, ahol azt hitetik el az emberrel, hogy az öröklöttől sokkal nagyobb szerszám az elfogadott.

Hogy a nadrágon keresztül egy óriási anakonda keltsen riadalmat, egyre több férfi veszi igénybe a fura és veszélyes beavatkozást, aztán a sürgősségin tobzódnak, amikor a szertől annyira fájdalmas lesz a vizelés, hogy a csempét is lekaparják a piszoár előtt nyüszítve.

A kórházakban dolgozók szerint két év alatt félezer férfi kereste fel őket a férfiasságukban keletkezett zavar miatt, és még az injekciók okozta mellékhatásokról szót sem ejtettünk. Az ellenőrizetlen anyagoktól ugyanis abnormális csomók nőnek a bőr alatt, vagy az ész nélküli oltogatás akár fekélyhez is vezethet, ami nem kicsit fájdalmas.

A kórházban dolgozók persze, hogy ki vannak akadva az effajta problémák miatt kezelésre jelentkező páciensekre, hiszen ők azoktól veszik el az időt és a szakembert, akik önhibájukon kívül szenvednek valamiféle betegségben.