Megunta az életét, megfordult az autópályán és szembe ment a forgalommal

/
/
544 megtekintés

Úgy gondolta, hogy ideje lemondania az életről, ezért direkt szembe ment a forgalommal, hogy eltaláljon minimum egy teherautót.

Egy 75 éves férfi korábban keletkezett depresszióját már nem gyógyszerekkel, hanem egy több tonnás járművel szerette volna kezelni, ezért miután megunta az életét, felhajtott az M7-es autópályára, majd egy hirtelen manőverrel megfordult, hogy szembe menjen a forgalommal.

A férfi két éve is már lelki beteg volt, de egy hozzátartozója egészségi állapotának híre annyira megviselte, hogy úgy döntött, elég. Persze nem valami otthoni módszerrel akart kikötni a túlvilágon, hanem mások életét is veszélyeztetve. Három napja Balatonboglárnál az éjszaka közepén rákanyarodott autójával az autópályára, és miután úgy vélte itt az idő, megfordult. Menetiránnyal szemben Nagykanizsa irányába kezdett haladni, hátha szembe jön vele egy böhöm nagy vontató, amit tuti eltrafálhat.

Egy kilométer megtétele után fel is bukkant egy ukrán sofőr vezette kamion, aki észlelte a szembe jövő férfit és megpróbált kitérni előle. Félig-meddig sikerült is, de nem teljesen. A szerelvény a férfi autójának ütközött, de szerencsére egyikük sem sérült meg maradandóan. Az öregúr ellen közúti veszélyeztetés bűntette miatt indult eljárás, plusz örökre eltiltották a járműveztetéstől.