Sztárok, akik nyíltan vállalják, hogy saját nemükhöz vonzódnak

/
/
7513 megtekintés

Az elmúlt években egyre több híresség vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. Az ilyen bejelentések sokszor elősegítik a másfajta szexuális irányultsággal élő emberek elfogadását.

Sajnos az ismertség átka, hogy a palástolni próbált dolgaik mindig kiderülnek, így az is, ha a világhírű hölgyeket nem egy férfi, hanem egy másik nő hozza lázba.

Michelle Rodriguez

Mindig a kemény, vagány csajt játssza akciófilmekben, és valószínűleg az életben is valami ilyesmi lehet a személyisége, amire egyrészt az öltözködéséből következtethetünk, másrészt abból, hogy korábban ezt nyilatkozta. Szóval Rodriguez hol feszülős bőrszerkóban néz divathetet Párizsban, hol buggyos tréningruhában flangál az utcán Los Angelesben, de egy biztos: soha nem néz ki gyenge, védtelen nőcskének.

Stella Maxwell

Most valószínűleg többen elmorzsolnak egy könnycseppet, mert sok pasi áhítozik a szépséges modellért, de sajnos azt kell mondanunk, hogy hiába. Önerőből jutott a karrierje csúcsára, és egyéb csúcsokat sem a pasik segítségével hódít meg. Már több leszbikus kapcsolatáról is pletykáltak, jelenleg Kristen Stewart színésznővel van nagyon közeli viszonyban.

Maria Bello

Maria Bello színésznő még 2013-ban ismerte el, hogy leszbikus. A Vészhelyzet c. sorozat Del Amico doktornője, aki a Sakáltanya című népszerű filmből is ismerős lehet, nem titkolta tovább, hogy meleg és komoly kapcsolata van egy nővel. Érzéseit a New York Times hasábjain írta ki magából egy esszében. Elmesélte azt is, milyen nehéz volt fia elé állnia.

Jennifer Hudson

Az énekesnő az American Idol 2004-es évadában vált ismertté, azóta is folyamatosan szerepel, koncertezik. Jennifer erős nőként küzdötte fel magát az ismertség legfelső fokára, de a szexuális beállítottságára csak kétértelmű utalásokat tesz. Egyesek a dalszövegeiben elfojtott leszbikus vágyakat véltek felfedezni, és természetesen az énekesnőnek is szegezték a kérdést, aki homályosan fogalmazott, de határozottan nem tagadta a felvetést.

Samantha Fox

Az ötven esztendős Samantha Fox férfiak millióinak volt az álma, a nők pedig irigykedtek rá. Az énekesnő ritkán mesél a magánéletéről, ami nem csoda, hiszen ki nem állhatja, amikor a szexuális hovatartozásáról faggatják. Samantha soha nem mutatkozott férfiak oldalán, pedig neki aztán volt kiből válogatni. Kisvártatva végül beismerte, hogy inkább nőkkel osztja meg az ágyát.