A nők elárulták, hány percig tart egy ideális kamatyolás – Te bírod addig?

/
/
3011 megtekintés

A tanulmánny eredetileg arra akartak rávilágítani, hogy a férfiak gyakran túloznak az aktus idejét illetően.

A felmérés keretein belül 3836 férfit és nőt kérdeztek meg arról, hogy az utolsó szexuális együttléte hány percig tartott, illetve mit gondolna ideális időtartamnak.

Női elvárások

Mivel a világ számos országából érkeztek be a válaszok, így elmondható, hogy a globális reményeket illetően a nők átlagosan 25 perc 51 másodpercet szeretnének hancúrozással tölteni, az előjátékot nem számítva. Érdekes, hogy a férfiak szerint is ez a 25 perc lenne az ideális.

Globális csalódottság

A rossz hír az, hogy a felmérés adatai szerint nemigen tudjuk megközelíteni ezt a 25 perces időintervallumot, ami nemzetiség és kor szerint is jelentősen változik.

Csúcsteljesítmény

Általánosságban elmondható, hogy a korunk előrehaladtával egyre tovább bírjuk az ágyban, de csak egy bizonyos pontig, aztán ismét csökkenni kezd a teljesítmény. Az alábbi ábráról könnyedén leolvasható, hogy 18 évesen még tapasztalatlanul kezdünk, aztán 34-35 évesen érünk fel a csúcsra (ekkor tart legtovább a szex), majd 40 felett ismét hanyatlás következik – kivéve az indiaiaknál, akik éppen ekkor kezdenek felzárkózni az átlaghoz.