Elárulta a Bosszúállók-film végét a moziban, erre a rajongók kegyetlenül megverték

/
/
537 megtekintés

A film csattanóját nem éri meg elkotyogni idő előtt, mert mi sem szeretnénk úgy moziba menni, ha előtte tudjuk mi fog történni. Egy kínai férfi örökre megtanulta az ezzel kapcsolatos leckét.

Minden korábbi rekordot megdöntve 1,2 milliárd dolláros globális bevételt hozott első hétvégéjén a Bosszúállók: Végjáték. A filmre hazai piacán, az Egyesült Államokban és Kanadában 350 millió dollár értékben váltottak jegyet, messze felülmúlva a legvakmerőbb várakozásokat is, de a külföldi, 640,5 millió dolláros bevétel is jóval magasabb minden eddiginél, 330,5 millió dollárral pedig nyitóhétvégi rekordot döntött a világ második legnagyobb mozis piacán, Kínában is.

A rajongók 1 éve vártak a szuperhősfilmre, ami a 2018-as Bosszúállók: Végtelen háború folytatása. Sokan még nem tudtak eljutni a vetítésre, Ők próbálják elkerülni a filmmel kapcsolatos összes kritikát, beszámolót, irományt csak azért, hogy nehogy idő előtt megtudjanak valamit a filmről mert úgy már nem lesz olyan érdekes. Egy hongkongi moziban épp a filmvetítésről jöttek ki az emberek. Az egyik férfi a kijövetelkor a sorban várakozó tömegnek odakiabálta, mi fog történni a film végén. A rajongók, akik még nem látták a filmet, dühösek lettek, és többen a férfire támadtak.