Kisó dudakidobós képen mutatta meg mennyit fogyott

/
/
11694 megtekintés

Komoly átalakuláson ment át Kiss Orsolya, azaz Kisó, aki az instagramon ezt követőinek is megmutatta.

Kisó életmódot váltott és ennek köszönhetően egy hónap alatt megszabadult 5 kg- tól. Ezt egy képpel is szemléltette, ahol a mi szemünk nem a nadrág méretére szegeződött. Sajnos ahogy a hölgyeknél lenni szokott, a lökhárítók is kisebbek lettek, pedig nekünk tetszett a régi állapot. Mindenesetre le a kalappal, tényleg nagyon csinos.

“Itt tartok, 1 hónap után, mínusz 5,2 kiló. Az egyik kedvenc 34-es nadrágom, ami kb. 2 éve jött rám utoljára” – írta képe mellé valamint hozzátette: „Egy hónap után 5,2 kilogramm tűnt el, ami nem rossz eredmény, de még szeretnék öt kilótól megszabadulni, és akkor leszek elégedett, ha a súlyomat majd sikerül fél évig legalább megtartani. Harminchat éves koromig 49-51 kilós nő voltam”

View this post on Instagram

Ígértem Nektek előtte-utána fotókat, bár az “utána” erős túlzás, hiszen több, mint a fele hátravan a projektemből‼️ Itt tartok, 1 hónap után. 💪🏼 -5,2 kg. Az egyik kedvenc 34-es nadrágom, ami kb 2 éve jött rám utoljára. Sokan kérdeztétek, hogy mit csinálok; mit eszem, mennyit sportolok, szenvedek/éhezem, stb… @khk_tmc is megkérdezte, és amikor elmeséltem neki a történetemet, azt mondta: “Neked előadást kell tartanod a Marionnaud & NőComment! Napon!” 😱 11 évig versenyszerűen műkorcsolyáztam; 20 éve vagyok sport- és személyi edző, gyakran kértek fel, hogy tartsak előadást, de sosem vállaltam. Most értem meg a feladatra. Most tudok hiteles lenni. 36 éves koromig 49-51 kilós nő voltam. Az elmúlt 2 évben viszont olyan dolgokat tapasztaltam meg (betegségek, plusz 10 kg súlyfelesleg, orvostól orvosig jártam), ami rengeteg dologra rávilágított. Először azt akartam az előadásom címének adni: Életmódváltás. De hogyan?! Rájöttem, hogy valószínűleg teltház lenne; de a cím félrevezető. Mindenki jönne és várná, hogy kap egy összefoglalót a tuti megoldásokkal. Nincs tuti megoldás. Sajnálom. Egyéni, egyedi megoldások vannak. 36 éves koromig én is azt hajtogattam, kalóriadeficit és fogysz; sportolj és fogysz. Aztán megtapasztaltam, milyen az, amikor napi 1200 kcalt eszel, sportolsz és 6 hét alatt 1,2 kg megy le – ami nem normális. Hajtogatják az önismereti tréningeken, hogy mindenki értékes, EGYEDI ember. IGAZ! Minden szempontból‼️ A sport, a diéta, az életmód szempontjából is. Így lett az előadásom címe: Általános tévhitek vs egyedi megoldások. Igyekszem rávilágítani a félrevezető hívószavakra, a tévhitekre (mint például a cukorbetegség a túlzott cukorfogyasztástól alakul ki); és próbálok olyan megoldásokat kínálni, amiben egyénenként magatokra tudtok ismerni. Május 9. @momkult ‼️ 16h-kor kezdek a “Lélek” teremben. 30 percbe sűrítem a mondandóm, hogy maradjon idő Rátok, legyen lehetőségetek kérdezni. Köszönöm, ha bizalmat szavaztok! ❤️ . #edző #nő #megjártamahadakútját #vállalom #nincsvége #demegtaláltamazutam @marionnaud_hu @noocomment.talkshow #előadás #tévhitek #megoldások #egyedimegoldások #kissorsi #kisó #thatsme #weightlosstransformation

A post shared by Kiss Orsi ⭐️ KISÓ (@kisotheofficial) on