Ronaldo megvette a világ legdrágább autóját, az árától kifeküdtünk

/
/
6052 megtekintés

A világ egyik legjobb, ha nem a legjobb focistája meglepte magát egy Bugatti La Voiture Noire-al, ami a világ legdrágább autója.

Ronaldo kinyitotta a garázsajtót és megállapította, hogy a sok luxusjárgány mellett hiányzik még valami a gyűjteményéből. Gyorsan pótolta is, és nem kevesebb mint 11 millió euróért megvásárolta a limitált kiadású Bugatti La Voiture Noire-t. Korábbi pletykák szerint a Volkswagen Csoport korábbi elnöke, Ferdinand Piech elől vitte el a járgányt.

A 3,4 milliárd forintot  érő autócsodát először a 2019-es Geneva Motor Show-n mutattak meg a világnak. A francia luxus vállalat a cég alapításának 110. évfordulójára készítette el a járművet. Azonban hiába az óriási összeg, Cristiano 2021-ig biztosan nem vezetheti a Bugattit, a cégnek ugyanis még be kell fejeznie pár munkálatot a prototípuson. A portugál sztár új szerzeménye a mitikus és legendás 57-es típusú Bugatti Atlantic modern értelmezése, melyből mindössze 4 készült, 1936 és 1938 között. Az autót egy 8,0 literes turbófeltöltős W16-os motor hajtja, így legalább 1500 lóerős lehet.