6 bordáját is kivetette csak azért, hogy kedvenc mesehősére hasonlítson

/
/
3171 megtekintés

Ha az ember kellően elszánt az életben, akkor elvileg bármit elérhet. Ha valaki hasonlítani akar valakire, már nemtől és kortól függetlenül megvalósulhat, megfelelő mennyiségű pénz hozzáadásával.

A 25 éves svéd származású Pixee Fox nagy rajongója Jessica Rabbit-nek, akiről tudnunk kell, hogy egy mesefigura. Darázsdereka, hatalmas mellei, formás hátsója valamelyik grafikus agyszüleménye, a valóságban ilyen nincs. Azaz mostanáig. A hölgy ugyanis gondolt egy merészet és röpke 120 ezer dollárért átszabatta magát, hogy erre a vörös mese-istennőre hasonlítson.

Az egészben mégsem ez a pláne, hiszen annyian feküdnek már ilyen óhajokkal kés alá. Inkább az, hogy senki nem tudja ezt az akciót miből és ki finanszírozta, valamint a csajszi 6 bordája bánta a műtétet. Ahhoz ugyanis, hogy kézzel át tudja fogni a csípőjét, és minél élethűbb legyen a hasonlóság, műtéti úton kellett az egyébként fontos csontokat kivetetni.

Egyetlen dolog azonban még mindig kérdéses. A 30 millából egy olcsó vörös hajfesték sem futotta már ki? Vagy a nő színvak? Valaki mondja már el neki, hogy Jessica Rabbit nem szőke!

A galéria megnyitásához kattints a képre!