Akit tudott ütött a retaldált köcsög a törökszentmiklósi trafikban

/
/
10007 megtekintés

A videón látható, hogy egy férfi két embert támad meg az egyik törökszentmiklósi trafikban, az egyikük olyan sorozatot kap, hogy fel sem tud állni.

A dohánybolt kamerái rögzítették, ahogy egy férfi bemegy az üzletbe, és minden előzmény nélkül hátulról leüt egy éppen ott vásároló férfit, aki összeesik. Ezek után odamegy egy másik, ülő férfihoz, és elkezdi ütni. Áldozata próbál védekezni, de a támadó úgy megsorozza, hogy leesik a székről, és nem is tud felkelni. Miután a támadó „végzett” a dohányboltban, a szomszéd üzletbe is át akart menni, de annak bezárták az ajtaját, úgyhogy csak az ajtót rugdosta meg. Ekkor érkeztek meg a rendőrök.

Nem ez volt az első eset, korábban egy másik helyen is tombolt a 22 éves férfi.

“Az utcán álltam, amikor a három férfi megjelent. Nem ismertem őket, csak rosszkor voltam rossz helyen. Bementek, de rövidesen ki is jöttek, én ekkor még mindig kint dohányoztam. Ahogy elmentek mellettem, egyikük megfordult, és bevert nekem egy akkorát, hogy el is ájultam azonnal. Csak a kórházban tértem magamhoz. Öt helyen tört el az arccsontom és az orrom is, műteni kellett”– nyilatkozta az áldozat.