Hódi Pamela 2 hónap után visszatért és meglepett minket egy kis ajándékkal

/
/
7235 megtekintés

Hódi Pamela a napokban tért haza az Ázsia Expressz 2 forgatásáról ennek örömére készült nekünk egy kis ajándékkal.

Véget ért az Ázsia Expressz 2. forgatása, mindenki hazaért már. Hódi Pamela nagyon megváltozott a kint töltött 2 hónap alatt. A csinos édesanyát eddig általában „talpig” sminkben, tökéletes tusvonallal, hatalmas szempillákkal és rúzsos szájjal láthattuk, most viszont természetes külsővel is viszontláthatták a követői.

“Az arcomnak nagyon jót tett a sminknélküliség, persze a munkámnak is elengedhetetlen velejárója a smink, így biztosan nem válok meg tőle végleg. A körmömet továbbra is meg fogom csináltatni, mert rettentő vékony.”

Pamela, hogy egy kicsit felpörgesse az oldalát, és gondolva ránk is, egy kis ajándékkal készült nekünk a mai napra. A képet elnézve azonnal kicsomagolnánk. Nagyon rendben van.

View this post on Instagram

🍀NYEREMÉNYYJÁTÉK👙 Sziasztok! Kíváncsi lennék, hogy kinek mi a véleménye…! Hétköznap ki milyen fehérneműt szeret viselni….? Legyen kényelmes, legyen sexy, vagy legyen egyszerű de nagyszerű? Én azok közé tartozom, aki szereti ha a ruha alatt valami extra rejlik, és ha ez még kényelmes is, akkor igazán nyert ügyem van , mert nem az első dolgom közé tartozik mikor haza érek, hogy azonnal letépjem magamrol. Na hát az Agio Milano fehérneműkkel megtaláltam a számomra ideális fazont és kényelmet! Most lehetőségetek van nektek is egy általatok választott Agio Milano fehérneműt nyerni! Mit kell ehhez tennetek? 1. Kövessétek be @konkurenciafehernemuhalozat oldalát 2. Taggeljétek barátnőtöket, aki szereti a fehérneműket 3. Rakjatok a barátnőtök neve mellé egy emojit, hogy melyik szín tetszene neki a legjobban A játék 2019.05.15-ig tart. A sorsolás a @konkurenciafehernemuhalozat – oldalán lesz 2019.05.16 16:00 – órakor. A nyereményjátékot semmilyen formában nem szponzorálja, üzemelteti, működteti vagy támogatja az Instagram. A játékszabályzatot a itt találjátok:https://www.konkurencia.hu/agio-milano-jatekszabalyzat-69 A poszt a Konkurencia Fehérnemű által támogatott.#hirdetes #konkurenciafehernemu #agiomilano #fehernemu #lingerie #lingeriefoto

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on