Az iskolaújságból tudták meg a társai, hogy több felnőttfilmben is szerepel

/
/
6057 megtekintés

A 18 éves lány azzal védekezett, hogy ez is csak egy szakma.

Caitlin Fink egy átlagos tinédzser is lehetne, aki iskolába jár és élvezi az életet,  csak annyiban különbözik a társaitól, hogy ő zsebpénzt felnőtt filmek szereplőjeként keresi. A lány a karrierje kezdetén intim képeket küldözgetett magáról pénzért másoknak, egyfajta referenciaanyagként, amivel rövid idő alatt rengeteg pénzt keresett. Először csak a pénz miatt csinálta, de rá kellett jönnie, hogy az egész nagyon inspirálja, imponált neki, ha valaki azt mondta, hogy gyönyörű, szerette, ha középpontban van.


Nem sokkal később leszerződött egy ügynökkel, aki elintézte az első profi forgatását. A szüleitől szilveszter éjszaka költözött el egy veszekedés után, azóta egy barátja családjánál él, és havi 300 dollárt fizet nekik a lakhatásért és az ételért. Iskolája hivatalos lapjában, a Bruin Voice-ban részletesen írtak a lány kalandjairól, amiben Caitlin igyekszik teljesen normálisként bemutatni az életét.

A megjelenés előtt a tankerület vezetője el akarta olvasni a cikket, hogy a tartalma ismeretében döntsön arról, hogy publikálható-e az újságban, de a lapot vezető tanár, Kathi Duffel ezt a szólásszabadságra hivatkozva megtagadta . A tanár szerint a cikk mondanivalója nem az, hogy idealizálja a lány életét, ellenben segíthet a diákoknak abban, hogy még komolyabban vegyék a döntéseiket, amiket ilyen fiatalon meghoznak, és akár az egész életükre kihatással lehetnek.