Cerkanövelőt rendelt egy Ázsiai férfi, de nagyot nézett amikor kibontotta a csomagot

/
/
4187 megtekintés

Nem szeretünk más kárán nevetni, de most kb a fél internet ezen az Ázsiai férfin röhög aki a neten rendelt egy eszközt ami meghosszabbítja a cerkáját.

Ha kicsi a cerkád told meg egy lépéssel. Valaki azonban nem így gondolkozik. Pedig a kicsi de pajkos általában bejön a csajoknak. De lehet ezzel csak azok nyugtatják magukat akiknek nem egy dorong lapul a nadrágban. Egy Malájziában élő férfi, akit a források csak Ongnak neveznek, felkeresett az interneten egy vállalkozást, hogy segítsenek megnövelni a varázspálcáját mert szerinte ezért nincs sikere a nőknél.

A szerkezet 450 maláj ringgitbe vagyis átszámítva nagyjából 30 ezer forintba került. Ez nem kevés pénz, de emberünk úgy volt vele, hogy élete legjobban elköltött 450 ringgitje lesz, ha bejön. Sajnos a dolgok azonban nem úgy alakultak, ahogy a férfi tervezte. A postán érkező dobozban ugyanis csak egyetlen szerkezetet talált a férfi, mégpedig egy nagyítót. Az átverés óta rajta röhög az egész internet, ő pedig úgy döntött, hogy beperli a céget, amelyik ilyen csúnyán megalázta.