Az ötödik X-et tapossa mégis huszonévesek hívják randizni

/
/
4201 megtekintés

Vannak emberek akiknek igen jót tesz a kor és a fiatal képeiken még ők is jókat mosolyognak.

Az életkor az csak egy szám. Vannak akik a kor előrehaladtával élik virágzásukat. Jó példa erre az 51 éves Laura Heikkila. A kaliforniai nő, az 5. x-ét taposva sokkal jobban néz ki, mint huszonéves korában. Mindenki fiatalabbnak nézi, és huszonéves srácok hívják randira.

Laura elmondása szerint a jó géneknek köszönhetően huszonévesen sem panaszkodhatott az alakjára. 35 éves koráig minimális odafigyeléssel és testmozgással tökéletes formában volt.

2002-ben azonban megszületett a lánya és akkor tapasztalta először, hogy a felszedett kilók nem igazán akarnak róla lemenni. Akkor döbbent rá, ha vissza akarja nyerni a régi alakját akkor azért erőteljesen meg kell majd dolgoznia. Akkor kezdte el az edzőtermi edzéseket.

A kép tanulsága szerint a nála két évvel fiatalabb férje, a 49 éves Jay is elkíséri oda párszor.A kardiót általában mellőzi, helyette súlyt emel, hogy tónusos izomtömege legyen. Más korabeli nőnek is azt tanácsolja, hogy a rengeteg futás helyett inkább súlyokkal eddzenek.

A ma személyi edzőként és természetgyógyászként is dolgozó nő nem él szigorú diétán, gyakran eszik előre feldolgozott, félkész ételeket is Sport nélkül azonban már szinte elképzelhetetlen az élete, gyakran és sokat mozog, ami előtt a bemelegítő nyújtások sosem maradhatnak el. Az Instagramon Ageless Women néven létrehozott egy csoportot, hogy példájával megihlesse nőtársait. Az Insta-oldalnak több mint 26 ezer követője van.