Zimány Linda már nagyon érzi a nyarat, meg is mutatta napbarnított püspökfalatját

/
/
10649 megtekintés

Zimány Linda ezúttal Ciprusra utazott a barátnőjével, ahol a városnézés és a strandolás mellett a modellkedés és a fotózkodás is fontos szerepet kap.

Még csak most kezdődött a nyár, de vannak akik már a nyaralásukat töltik. Zimány Linda Cipruson pihen éppen a barátnőjével. A modellből lett ügyvédjelölt szívesen osztja meg a követőivel, miket eszik, és milyen nevezetességeket látogat meg, és persze azt is, mikor mit visel. A strandon természetesen egy kicsit sem visszafogott fürdőruhában pózol. Követői odáig vannak érte.

Linda arca azonban elég jelentősen megváltozott az évek során.

De azért elkísértük volna erre az álom nyaralásra.

View this post on Instagram

We had an amazing boat trip today with @chrystal.blue , and with a fun captain, and the best service also😍 Did some amazing pictures, you gonna see them all soon😍😎Oh and yess btw if you come to Cyprus and around Larnaca and wanna have the same fun experience as we had, feel free to use my code 1111 and you gonna get 20% discount from the boat trip 😍😍😍yeayy! Babes! Ma valami fantasztikus hajótúrán voltunk Cipruson a @chrystal.blue cég jóvoltából, egy nagyon jó fej kapitánnyal, egy gyönyörû hajón. Ha erre jártok Larnacaban, akkor keressétek a @chrystal.blue cég infóját és használjátok a kuponkódom, ami 1111 és 20% kedvezményt kaptok a hajóút árából😍Yuppie😍 #boattrip #borntogo #summervibes #summer #sunny #bikiniseason #blondiesonthego #holiday

A post shared by Linda Zimany (@lindazimany) on