Járni nem tudott, akkorát élvezett a játékszertől, másnap minden ilyen kütyüt elkapkodtak a boltokból

/
/
9794 megtekintés

Egy magányos anyuka osztotta meg élményeit egy izgő-mozgó játékszerről a neten, ami akkora siker lett, hogy hiánycikk lett az aprócska vibrátor.

A műlőcsök nem olyan termékek, amiket csak úgy megvesznek a nők, mint a boltokban egy üveg ásványvizet. A bátrabbak személyesen keresik fel az üzleteket és szemezgetnek a játékszerek között, esetleg fizikálisan is megtapogatják. A trosálósabb nőszemélyek inkább a neten vásárolnak, személytelenül, de gondosan utána olvasnak egy-egy terméknek. Aminek jó az értékelése, az jöhet, amit lefitymálnak, az megy a levesbe.

Egy Tracy”a dog nevezetű ketyere annyira kapós lett a napokban, hogy konkrétan hiánycikk lett belőle rövid idő alatt. A szerkezet azért kelt el az amazonról villámgyorsan, mert egy ismeretlen nő olyan véleményt formált róla írásban, hogy többen már attól elmentek, hogy azt elolvasták. A mindössze 14 ezerbe kerülő apróságtól a nő konkrétan járni nem tudott, amit a vélemények olvasásakor és a doboz bontásakor még remélni sem mert.

Az említett hölgy nem csak a neten járt utána mit is tud a kis szörnyeteg, ugyanis ismerősei már régóta rágták a fülét, hogy erre mindenképpen megéri pénzt áldozni. Azt is hozzátették, hogy nem csak a mennyekben fog járni, de olyan dimenziókba is betekintést nyer majd, amiről azt sem tudja még, hogy létezik. Azt tanácsolták számára, hogy vegyen ki szabadnapot, mert a stimulátor előmelegítés után is hazavágja a használóját minimum egy délutánra. Persze drámai túlzásnak hitte a leendő vásárló a barátnői tanácsát, de ennek ellenére berendelt egyet a rózsaszín csodamasinából.

Amikor megérkezett a csomag, a nő előbb elvitte a gyerekeket iskolába, felrakta a vibrit tölteni, ő maga pedig erotikus regények olvasásával igyekezett hangulatba kerülni. Amikor feltöltött, előbb a kezén próbálta ki mit tud a kis gép, aztán belecsapott a lecsóba, de még így is beletelt pár percbe, amíg minden a helyére került. Alapjáraton semmi extra nem történt, de aztán, mint lemezlovas a fesztiválokon, odatekerte a G-pont izgató és csikló-szívó gépezetnek a potmétereit.

Tuti, hogy egy rövid időre elveszítettem az eszméletemet. A lábaim úgy megmerevedtek, mint azokban a videókban a kecskéknek, amikor megijesztik őket. Még soha nem mentem el annyira gyorsan és annyira keményen. Spricceltem, pedig korábban soha életemben nem történt ilyen, még szerencse, hogy tettem egy törölközőt magam alá, mert utálom a makacs foltokat.

Ijedtemben megpróbáltam gyorsan kikapcsolni, de csak össze-vissza nyomogattam a gombokat, aminek következtében úgy szívta a csiklóm, hogy az majd ki szakadt a helyéről, a g-pontomon pedig pulzálva vibrált. Az első orgazmus sem volt semmi, de a másodiknál már lebegtem. Teljesen új fogalmaim alakultak ki az orgazmusról. A lelkem kilépett a testemből, és hallottam, ahogy Isten szól hozzám, hogy még nem jött el az időm, térjek csak vissza a kis rózsaszín játékomhoz.

Amikor visszatértem a testembe, elhajítottam az ágy másik végébe, és néztem, ahogy továbbra is makrancosan zümmög vidáman. Még vagy öt percig remegtem, ha akartam volna sem tudok felkelni az ágyból, csak bámultam a plafont és próbáltam rájönni, hogy pontosan milyen évet is írunk.

Amikor végre fel tudtam tápászkodni, hogy lezuhanyozzak, észrevettem, hogy a rohamszerű orgazmusaim közben meghúzódott a csípőm és a hátam is. Igaza volt a barárnőmnek, mert nem melegítettem be előtte rendesen.

Szóval a következtetés: ez túl van minden elváráson. Hidratálj rendesen, és arra a napra tényleg ne tervezz már semmit, ideértve a fontos döntéseket, meg bármit, amihez használni kell az agyadat. És az Isten szerelmére, melegíts be, mintha egy baromi hosszú sprintre készülnél.