Egy egész tábla hashajtó csokit evett meg véletlenül, a felesége sírt a nevetéstől

/
/
679 megtekintés

Abby Jimenez csütörtökön, a Facebookon mesélte el a férjével közös történetét, ami már 344 ezer megosztásnál tart.

Történt ugyanis, hogy a férj szerda este evett az Ex-lax nevű hashajtó csokoládéból. Másnap reggel meg is lett a hatása, nem is akármilyen, ilyen hasmenésben még soha nem volt része.

“Istenem, még az életemben nem röhögtem ennyire. Megnézte a csomagolást, és rájött, amikor azt írja, hogy egyen meg egy-két kockát, az tényleg egy-két kockát jelent, és nem egy egész táblát. Szó szerint nem tudtam abbahagyni a röhögést.” – írta a kárörvendő feleség.

Az asszony természetesen amikor látta, hogy itt komoly gondok vannak felhívta a kórházat de annyira fuldoklott a nevetéstől, hogy lehet azt gondolták csak szórakozik. Az utolsó csepp pedig az volt, amikor a telefon másik végéről azt hallotta: “a legnagyobb rizikója ennek a görcsök, a dehidratáció és a pelenkakiütés”  – na ez teljesen betett Jimeneznek, mint írja, egyszerűen nem volt arra felkészülve, hogy ilyet él majd át a 39 éves párja mellett.

“Nem vagyok felkészülve egy ilyen típusú válság kezelésére. Tudom, hogy szuper súlyos is lehetett volna, de atyaég. Azt is hozzátette, a férje lassan teljesen rendben van, de ő még mindig nem tudja túltenni magát az egészen. Még mindig sírok. Még a kávémat sem tudom meginni, mert fuldoklok, ha rágondolok, és visszaköpöm a poharamba. Le kellett feküdnöm egy étterem oldalánál, mert annyira röhögtem, hogy alig kaptam levegőt, mindezt három teljes órával a történtek után.”