Azt kamuzta a nőnek, hogy mérget ivott, és csak egy jó hancúrral élheti túl

/
/
7886 megtekintés

Mérgezéses dumával vett rá a férfi egy idegen nőt a kiizzadásos, túléléses hancúrra.

A 24 éves férfi vörös fejjel, mérgezés tüneteit imitálva jelent meg az idegen nő házánál, akit azzal vett rá a hancúrra, hogyha nem fekszik le vele, belehal a méregbe.

Az új-zélandi férfi azt hazudta a nőnek, hogy megfenyegették, megverték, mérget itattak vele, amit abban az esetben él túl, hogyha kiizzadja azt két napon belül. A nő persze elküldte őt futni, de a férfi egészen más módon szerette volna túlélni. A sztori után érkezett pár e-mail a nőnek, ami igazolta a férfi sztoriját. Kitértek arra is, hogy legalább háromszor kell kielégítenie a férfit, amiért egy autót és pénzt is kap, ám ha nem teszi, megtalálják a családját, és nyilvánosságra hozzák a félmeztelen fotóit.

A nő végül beleegyezett a különös légyottba, aki végül gyanakodni kezdett és szembesítette a férfit az üzenetekkel. A férfi tagadott, sőt, még bántalmazta is a szimatot kapott hölgyeményt. A bántalmazott nő barátjának mesélte el a történetet, aki azt javasolta, értesítse a rendőrséget, akik az e-mailek alapján lebuktatták a férfit. Az elkövetőt végül elítélték, légyott céljából történő fenyegetés és bántalmazás miatt.