Imák helyett furulyázásra oktatott egy diáklányt a hittantanár

/
/
27128 megtekintés

A fiatal lány nem a napi imádság miatt térdepelt a keresztény iskola templomában.

A floridai Jacksonville-ben található Cedar Creek keresztény iskola nem a napi imádságok vagy a kiváló oktatási tevékenység miatt került bele a hírekbe, hanem mert a hittantanár összeszűrte a levet egy diáklánnyal.

A helyi baptista templomhoz tartozó intézmény tanára, Robert Russell Browning túlságosan is közel került az egyik tanítványához, akiről csak annyit tudunk, hogy egy 12-16 év közötti leányzóról van szó. A meghitt kapcsolat tényét apuka fedezte fel, aki lánya telefonjában nézelődve meztelen fotókat és mindenféle félre nem érthető üzeneteket talált. A nyomozók innen derítették ki azt is, hogy a fiatal lány a templomban nem egyszer pippantotta le a tanárát.

A hittantanárt elküldték az állásából, ő pedig önként adta fel magát a rendőrségen. A fiatal lánnyal folytatott kapcsolata nem volt egyoldalú, hiszen a lány beleegyezett a kapcsolatba. Miután a sztori kitudódott, a lány szóba sem áll az apjával, aki miatt ez az egész így végződött. Az iskola és az egyház lelkipásztora ígéretet tett, hogy több kamerát helyez el az épületben, hogy máskor nem fordulhasson elő ilyesmi.