Az énekesnő berágott a kiadójára, válaszul ledobta a textilt

/
/
14137 megtekintés

Meglehetősen hosszú posztban fejtette ki a véleményét a nőiességről és a 30. születésnapjáról.

Bebe Rexha neve elsőre lehet sok mindenkinek ismeretlen lehet. Azonban, ha rákeresünk a nevére a legnagyobb videómegosztó portálon, akkor egyből be fognak ugrani olyan számok, amiket szétjátszottak a rádiók. Gondolunk itt az I’m a mess, az I got you vagy a David Guetta közreműködésével elkészült Say my name című dalára. Az amerikai énekesnő hamarosan betölti a 30. életévét és ennek apropóján kifakadt. Nem tetszett neki ugyanis, hogy a lemezcég férfi vezetője azt merészelte neki mondani, hogy az Ő korában már nem illene ennyire kihívóan öltözködni. Na az énekesnő erre válaszul posztolt egy képet. Íme:

View this post on Instagram

I recently had a MALE music executive tell me that I was getting too old and that my brand was “confusing.” Because… I’m a songwriter and I post sexy pics on my Instagram and that’s not what female songwriters are suppose to do, especially for my age. I’m 29. I’m fed up with being put in a box. I make my own rules. I’m tired of women getting labeled as “hags” when they get old and guys get labeled as sexy with age. Anyways, I’m turning 30 on August 30 and you know what, I’m not running away from it. I’m not gonna lie about my age or sing songs that I feel will sell better because they sound “younger.” I’m gonna celebrate my age because you know what, I’m wiser, I’m stronger and TRUST ME I’m a much better lover than I was 10 years ago.

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

„Elegem van, hogy a nőket ‘banyának’ címkézik, ahogy öregszenek, míg a férfiak egyre sármosabbak lesznek a korral. Augusztus 30-án leszek 30 éves, én nem fogok elfutni előle. Nem hazudok a koromról, vagy éneklek olyan dalokat, amik jobban mennek majd, mert fiatalosabbak. Ünneplem a koromat, mert tudjátok mit…? Bölcsebb vagyok, erősebb, és – higgyétek el – ezerszer jobb szerető, mint amilyen tíz éve voltam” írta a popsztár a fotójához, amit egyébként az exbarátainak címzett.