72 éves nagyival csalta hamvas feleségét egy húszas éveiben járó fiatal

/
/
2973 megtekintés

Egy fiatal angol pár boldogan élte házas éveit, amikor a feleség szerint a férfi viselkedése kezdett megváltozni.

Csak egy éve voltak házasok, de az elhidegült férfire gyanakvó nő magánnyomozókkal járt a dolgok végére. A Calvin Harris magánnyomozó cég emberei be is gyűjtötték az infókat, ami annyira ledöbbentette az ifjú feleséget, hogy köpni-nyelni nem tudott.

A 26 éves birminghami férfi egy tőle 46 évvel idősebb asszonysággal szűrte össze a levet, aki akárhogy is számolunk, bőven az anyja is lehetne, többször is. A négyunokás szépkorú egy hotelban találkozgatott a nős férfival, akinek meglétét tágra nyílt szemekkel nyugtázta az átejtett feleség. A férfi egyébként társkereső oldalak segítségével kóstolt bele az idősebb korosztályba, amik hirdetésekkel ajánlották, mi több, tolták az arcába a lehetőséget, amit nem volt rest kipróbálni.

A huszonnégy éves Lindsey korrekt volt, hiszen nem szándékozta nyilvánosságra hozni a szereplők kilétét. A válókeresetet egyelőre még nem adta be, mert mint mondja, ez most egy baromi nehéz időszak. Még fel kell ocsúdni a sokkból, aztán megszabadulni a csalóka párjától.