Kovács Patrícia a Tankcsapda legújabb klipjében mutatta meg, hogy 40 felett is mekkora puma

/
/
4757 megtekintés

Kovács Patrícia az ország egyik legkeresettebb színésznője ezúttal a Tankcsapda zenekar kedvéért vállalt el egy olyan feladatot, amit eddig még soha.

A Tankcsapda a közelmúltban forgatta legújabb videoklipjét a Szevasz, öcsém című dalukhoz, melyben Kovács Patrícia alakítja a szemrevaló, megvadult anyukát, Jankovics Péter humorista pedig a lemezlovast. Patrícia az egyik kedvenc színésznőnk, akin semmit nem fog a kor, ezt most a Tankcsapda legújabb videóklipjében is bizonyította. A közelmúltban a Korhatáros szerelem című sorozatban láthattuk őt a TV képernyőjén.

“Hezitáltam, hogy nem követek-e el saját magammal szemben karaktergyilkosságot. Ám aztán arra gondoltam, hogy ez egy színészi feladat, amit meg kell tudnom csinálni, és ez csak színesítheti azt, hogy ilyenre is képes vagyok, meg pont az ellenkezőjére is. Én nagyon szeretem és tisztelem a Tankcsapdát, irgalmatlanul menő ez a harminc év, amit letoltak, úgyhogy ez a két dolog meggyőzött arról, hogy én ezt bevállaljam” – mesélte a Blikknek Patrícia.