Keresik a leghangosabb, legbüdösebb, leghosszabb és legdallamosabb szellentés tulajdonosát

/
/
1039 megtekintés

A világ legtöbb országában a szellentés nagy tabunak számít. Azonban vannak országok, ahol ebből sportot űznek.

Az aktivisták annak érdekében, hogy mindenki egy egészséges és természetes testi folyamatként tekintsen a pukizásra, Gudzsara államban megrendezik India első fingóversenyét, ahol a leghangosabb, legbüdösebb, leghosszabb, és legdallamosabb előadásokat díjazza majd a humoristákból és orvosokból álló szakmai zsűri.

A What The Fart (WTF) nevű versenyt szeptember 22-én tartják majd, melynek szellemi atyja arra a kérdésre, hogy miért döntött úgy, hogy csinál egy ilyen eseményt, a következőket nyilatkozta a Vice-nak: „Egyszer egy mozifilm kellős közepén szellentettem, és az egyik családtagom óriási nevetésben tört ki. Azt mondta, ha versenyen indultam volna, én lennék a befutó. Ekkor jutott eszembe, hogy Kínában, Amerikában és Angliában már vannak ilyen jellegű bajnokságok, de nálunk Indiában még nincsenek” – mesélte.

„A célom, hogy elfogadtassam a szellentést, mint természetes folyamatot. Még 20-25 éve is mertek egymás előtt fingani az emberek, de ma már mindenki annyira kifinomult és undorodik, sőt akár szégyent is érez miatta, pedig az orvosok is úgy tartják, hogy az egyik legegészségesebb emberi funkciónk.