Egy nőt próbált megerőszakolni,de ehelyett péppé lett verve az arca

/
/
1663 megtekintés

Már nem azt a világot éljük, ahol egy lány biztonságban lehet, a nap bármely szakában kimozdulhat, amire ez az eset a legtökéletesebb példa. Egy férfi próbált egy futó nőt megerőszakolni, azonban az nem számolt a lány önvédelmi óráival. Ingyen szex helyett kiadós verést kapott.

Kelly Herron a szokás napi futásán szeretett volna túlesni, de a testedzés egy egész más formáját gondolta ki vele egy férfi, aki megpróbálta a nőt megerőszakolni. Az egyik nyilvános mosdónál várta a lányt, és miután az odaért, előugrott a bokrok közül. Szerencsére a lány nem ijedt meg, viszonozta a pofonokat, nem csak tenyérrel, hanem térddel és könyökkel is viszonozta a férfi nem épp Valentin-napi kedvességeit.

Az önvédelmi kurzus, ahová a leányzó jár, sikeresnek bizonyult, olyan sérüléseket okozott vele a férfinak, akinek elment a kedve a tervezett együttléttől. A lány közben bemenekült a seattle-i mosdó egy helyiségébe, majd tárcsázta a rendőrség számát. A nem mindennapi esetet közösségi oldalán osztotta meg a követőivel.

Végül ő lett az áldozat, hála az égnek: