Rajongott fiatal diákjaiért a letartóztatott tanárnő

/
/
4260 megtekintés

Képeket, videókat küldött diákjainak, akikkel gyakorta össze is bújt a 37 éves tanárnő.

Shannon Moser nem csak nézni szerette a MILF videókat, hanem csinálni is. Lehetett volna esze, hogy az ilyesmi úgyis kiderül, így az észak-dakotai West Fargo iskola tanárnénije végül bilincsben kötött ki. A tanárnőt három bűncselekménnyel vádolják, amelyek mindegyike kapcsolódik a 15-16 éves diákjaihoz.

Moser kisasszony nem volt kispályás, hiszen előbb fedetlen fotókat küldött a 16 éves tanítványának, majd este találkoztak egy parkban, romantikáztak, végül egy félreeső helyen a furgonjában furulyázott egyet. Az eset után kényes üzeneteket küldözgetett a fiúnak, újabb együttlétre kérte, de a fiúcska nemet mondott.

Nem ő volt az egyetlen a tarsolyban, hiszen egy másik fiúval is levelezett, aki még akkoriban 14 éves volt. Az üzenetváltás egy évig ment, ami nem csak szívecskékből, tulipán szmájlikból és mosolygós animációkból állt. A tanárnő fényképeket küldött magáról, és olyan videókat, amelyben a férjével reszelnek. A videó azért is lehet érdekes, mert a tanárnő férje, a videó férfi szereplője a helyi templom lelkipásztora, akivel négy gyermeket nevelnek.