A rendőr percekig kínozta a 11 éves kislányt, kis híján a karját is eltörte

/
/
2970 megtekintés

Az amerikai iskolák nagy részébe körzeti rendőröket vezényeltek, akiknek az lenne a feladatuk, hogy a diákok épségére vigyázzanak. Ezúttal azonban pont az ellenkezője történt meg.

Előkerült egy videó amit Zachary Christensen rendőr testkamerája rögzítette egy új-mexikói általános iskolában. Christensen hosszú perceken keresztül kínzott egy 11 éves kislányt az iskola udvarán, mert az egy iskola tej helyett kettőt vett el a menzán.

A rendőr először szóban fenyegette a kislányt, majd az udvaron megragadta, a falhoz szorította, végül minden finomkodás nélkül a földre lökte őt. A lány ekkor már keservesen sírt, de a rendőr még így is meg akarta bilincseli, és a diák bárhogy könyörgött, sikított, zokogott, a rendőr csak üvöltött vele, hogy ne ellenkezzen. A videón úgy tűnik, hogy Christensent az sem érdekelte volna, ha kitöri a kislány karját, annyira erőszakosan csavarta hátra a gyermek karját. Egyik kollégája ugyan próbálta csillapítani a megvadult rendőrt, de ő is inkább csak messziről figyelte az eseményeket, és nem avatkozott közbe. A videó közepe felé a kislány kiszabadul a rendőr karjai közül, – ekkor már pánikolva kapkodja a leveőgőt és hevesen zokog.

A gyermeket több mint tíz percnyi kínzás után engedte csak el az agresszív egyenruhás, miután többen figyelmeztették, hogy feleslegesen használ erőszakot, és ez a jelvényébe is kerülhet.