Szilikonlőccsel próbálják megfékezni az ausztrál tűzvészt

/
/
323 megtekintés

Az élvezet oltárán áldozol fel pár ezer forintot, ha veszel egy szilikon játékszert, de nézd a jó oldalát: segítesz az ausztrál tűzvész kármentesítésén, az állatokon, az áldozatokon.

Az ausztráliai bozóttűz megfékezésére, a károk rendezésére, az állatok megmentésére már rengetegen ajánlottak fel elég komoly összegeket. A gazdagok és az ismert milliomosok mellett azért a hétköznapi melós is besegít jelképes összegekkel, amelyek összegyűjtve már komoly tételt jelentenek. A felajánlásokba már cégek is bekapcsolódtak, és most akár az élvezetek oltárán áldozhatsz fel te is pár ezrest, miközben segítesz is, amennyire csak lehet.

A Geeky Sex Toys nevű cég egy Ausztráliát formázó szilikon játékszert dobott piacra, amiből a befolyt összeg száz százalékát utalják át a kontinens számlájára. A nagyjából 15 ezerbe kerülő örömforrás 15 centi hosszú, grátiszként még egy koala is a tövébe van gravírozva.

A cég még január kilencedikén posztolta, hogy mindenképpen a 10 ezer dolláros összeg a cél, ami röviddel a kihirdetés után már meg is lett. Pár nappal később írták, hogy már 15 ezer dollár is összegyűlt, amit külön köszönnek a saját örömeikre is gondoló hölgyeknek és pároknak. Nézőpont kérdése, de igen, a cím nem megvezetés, igenis segíthet egy szilikon kolbi megvásárlása is, ami neked nem tétel, sőt, élvezni is fogod a dolgot.