Két héttel az esküvő után tudta csak meg a férj, hogy egy férfit vett el

/
/
196 megtekintés

A szomszéd buktatta le, miután betört hozzá.

Lényegében sokkot kapott az az ugandai imám, aki alig két hétig élvezhette csak a boldog, gondtalan házaséletet, mielőtt minden a feje tetejére állt volna. Nem sokkal a ceremónia után ugyanis kiderült, hogy a nő, akit elvett, valójában férfi, a legelképesztőbb pedig, hogy ő ebből mindaddig semmit sem vett észre.

Mohammed Mutumba és „felesége” hagymonyáso nikah ceremónia keretében keltek egybe. Előtte természetesen nem kerülhetett sor még egy kézfogásra sem, de az esemény utáni hetekben sem sikerült beteljesíteniük a házasságukat, mert a feleség azt mondta, éppen megvan neki a havi. A férfi saját bevallása szerint türelmesen várta, hogy felesége készen álljon.

A csalásra végül a szomszédjuk segítségével derült fény. Ő vette észre, hogy a nő átugrott a falon és betört hozzájuk, hogy elvigye többek között a tévéjüket és pár ruhadarabot. A feleség mozgása és ereje keltette fel a figyelmüket, ekkora kezdtek gyanakodni. A betörést jelentették a rendőrségen, ahova hamarosan az imám és párja is megérkeztek. Egy női börtönőr motozta meg utóbbit, ekkora vette észre, hogy a melltartóját ruhával tömte ki, ez után pedig hamar megállapították azt is, hogy a nő az férfi. A feleség ekkor vallotta be, hogy azért tévesztette meg az imámot, mert annak sok pénze volt. Most betörés és csalás miatt emeltek ellene vádat.

“Egy nőt kerestem, akit feleségül vehetek. Aztán találkoztam egy hidzsábot viselő gyönyörű nővel, megkértem a kezét és ő igent mondott. Azt mondta, addig nem lehetünk együtt, amíg el nem veszem hivatalosan és át nem adom a szüleinek a hozományt” mondta szűkszavúan a férfi, aki ez után minden bizonnyal sokkal óvatosabb lesz.