Az édesanyám kifizette az álomesküvőmet, majd 9 hónap múlva gyereket szült a férjemnek…

/
/
215 megtekintés

Egy fiatal angol nővel valami olyan történt, ami a friss feleségek legrosszabb rémálmaiban sem jön elő.

A most 34 éves Lauren Wall még 19 éves volt, amikor összeházasodott akkori szerelmével, a reptéri munkásként dolgozó Paullal. Az esküvő tökéletes volt, amit a most 53 édesanyja finanszírozott, összesen 15 ezer fontot. Wall elmondhatatlanul hálás volt anyjának, ezért ő is velük tarott a nászútjukra Devonba. Minden úgy alakult, ahogy a tündérmesékben. Csodás esküvő, a gyönyörű ruhában, a férfival, akit szeret. A nő boldogabb volt, mint valaha. De ez csak rövid ideig tartott.

Éppen csak elkezdték a közös életüket, 8 hét után a férfi kiköltözött otthonukból. Hamar megváltozott a viselkedése, rejtegette a telefonját, és furcsa lett. Néhány hét telt csak el az esküvő óta, amikor Laure Wall húga édesanyjuk telefonját használta, és megtalálta testvére férjének és az anyjuknak az üzeneteit.

Amikor Wall szembesítette férjét, elsápadt, de nem mutatta meg a telefonját, inkább nem sokkal később elköltözött, és a 7 hónapos lányukat és feleségét is elhagyta. A történet azonban itt még nem ért véget. Az anyja, Julie és a férje, Paul mindig jól kijöttek egymással, sokat nevettek, de a nő nem gondolta, hogy bármi oka lenne emiatt gyanakodni. Egészen addig, míg a férfi el nem hagyta, és 9 hónappal ezután az anyja meg nem szülte a közös gyereküket. Julie először tagadta, hogy a férfi lenne az apa, de miután összeköltöztek, már kár lett volna tettetnie.

Lauren Wall soha többet nem akart velük találkozni, de pontosan öt évvel azután, hogy hozzáment a férfihoz, aki elhagyta az anyjáért, egy meghívót kapott az esküvőjükre. És bár nem akart elmenni, a férfival közös lányuk miatt megtette, bár mennyire fájt neki.