Újabb botrány, ezúttal a mezőtúri diákok bántalmazták az egyik tanárukat

/
/
3903 megtekintés

Egy mezőtúri iskola diákjai videóra vették, ahogy osztálytársaik a tanáruk ruháját húzzák, majdnem megütik, végül pedig egy papírlappal ütögetik őt.

Két diák is ellenségesen lépett fel az őket tanító pedagógussal szemben egy mezőtúri iskolában. Az erről készült videót a műsor egyik nézője juttatta el a Tényeknek. Tisztán kivehető, ahogy a két fiú fenyegető mozdulatokat tett a pedagógus felé, egyikőjük pedig egy papírral csapkodta a nő fejét, majd úgy ütött az irányába, mintha arcon akarná verni.

“Nem bírom idegileg ezt. Én ezen tényleg már csak nevetni tudok” – hallatszik a felvételen, ahogy a tanárnő elkeseredetten utal arra, hogy nem ez volt az első ellene irányuló támadás.

A mezőtúriakat megbotránkoztatta a tanárnő megalázása, egy helybéli nő szerint a diákoknak bizonyos értelemben engedelmeskedniük kell az őket okító pedagógusoknak.

„Bizonyos értelemben régimódian gondolkodom, fölöttünk áll. Ő nevelne engem, ő van értem. És nekem úgymond, mint gyereknek, nem szó szerint, de azért mégis, valamennyire szót kellene fogadni, meg együttműködni” – nyilatkozta a Tények stábjának egy mezőtúri nő.

„A múlt héten kaptam, és ez itt a mezőtúri iskolában történt egy szakmunkásképzőben. A tanárral ahogy viselkednek… szerettem volna, ha ezt látják mások is, mert most ez nagyon elterjedt, és ez valahogy nem jó így” – mondta a felvétel forrásául szolgáló néző.