23 év van anya és lánya között de testvéreknek nézik őket

/
/
430 megtekintés

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai termést.

A Kalifornia északi részén élő, 43 éves Joleen Diazt gyakran lánya húgának nézik. Mindezt annak ellenére, hogy Meilani csak 19 éves, vagyis csaknem 24 év közöttük a korkülönbség. Nem csak testvéreknek néznek ki, nagyon közeli kapcsolati is van közöttük. Együtt járnak vásárolni, nyaralni, edzeni meg még sok mindent. Annak ellenére így van ez, hogy az anyát néha fiatalabbnak látják, mint a lányát, de Meilani nem sértődik meg ezen

“Meglehetősen fiatal voltam, mikor megszültem őt, így akár testvérek is lehetnénk” – nyilatkozta a tanítónő anya, aki azt is elárulta, minek köszönheti, hogy ilyen jól tartja magát: annak, hogy figyel magára. A titok nyitja az egészséges étkezés,a sok mozgás, a sok pihenés és a bőrápolási praktikákban rejlik.

Ami meg drámai változást okozott nála, az a retinolsav.  Másfél éve használja Diaz és úgy látja, egyre jobb állapotban van a bőre. A napsütötte Kaliforniában persze a naptejről sem feledkezik meg, akkor is használja, ha éppen nem süt a nap, ahogy mindennap használ egy C-vitamin szérumot is.

Bár sok mindent együtt csinálnak de bulizni soha nem mennek el együtt. Diaz ugyanis azt gondolja, hogy Ő már bulizott eleget, inkább iszik egy csésze teát és megnéz egy jó filmet.

A galéria megnyitásához kattints a képre!