Manapság egyre többen keresnek valami különlegeset, ha étterembe járnak, és a hagyományos éttermek többsége már nem tudja kielégíteni a modern ínyencek igényeit. Bár a hagyományos rántott hús még mindig nagy kedvenc, de sajnos azt be kell látnunk, hogy a rántott hús már nem képes kitölteni azt az űrt, amit Chantel pecsenyéi adnak.
Chantel nem rég nyitotta meg első éttermét ahol a trendekhez igazította a kínálatát, egy igazi forradalmat indított el a pecsenyéivel. Nem csupán egy étkezési élményt nyújt, hanem egy gasztronómiai kalandot, amit nem lehet megunni. A pecsenyék egyedi fűszerezése, a finom pörkölés és az étel gazdag textúrája miatt már a legnagyobb étteremkritikusok is dicsérik a séf munkáját. Az éttermek közti versenyben Chantel étterme kiemelkedik, és nemcsak a húsimádók, hanem azok is elismerik, akik egy különleges ízélményre vágynak.
Mi úgy gondoljuk, hogy itt azért van más is. Ugyanis Chantel megjelenése sokat hozzáad a gasztronómiai élményhez. Ha egy szelet kenyeret hozni ki tálcán a látványban az minimum egy kétszemélyes hústálat nyújt. Mindenesetre nagyon szereti új vállalkozását, ami egyben a hobbija is. Meglátjuk mit hoz a jövő, de egy biztos nála mindig jól fogunk lakni.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon